Tot hier en nu verder! – Marshall Goldsmith

Of u nu boven aan de ladder staat of nog aan het klimmen bent: dit boek is uw gids om uw slechte gewoontes te doorbreken en te bereiken wat u wilt bereiken.

Wat staat u in de weg?
Uw harde werken werpt vruchten af. U doet het goed binnen uw werkveld. Maar iets staat u in de weg om die volgende stap te zetten. Dat zou best eens een van die slechte gewoontes kunnen zijn. Misschien is dat ene foutje, een vorm van gedrag waarvan u zelf mogelijk niet eens bewust bent, het enige wat een barrière vormt tussen u en het doel dat u nastreeft. Het zou zelfs precies die eigenschap kunnen zijn – bijvoorbeeld altijd willen winnen – die u heeft gebracht waar u nu bent.

Herkent u uzelf hierin?
– U denkt dat u helpt door altijd uw kennis te delen,
maar anderen vinden u arrogant;
– U denkt dat u waardevol commentaar geeft,
maar anderen zien het als bemoeizucht;
– U denkt dat u efficiënt delegeert,
maar anderen denken dat u verantwoordelijkheden uit de weg gaat;
– U denkt dat u op het juiste moment uw mond weet te houden,
maar anderen zien u als non-communicatief;
– U denkt dat u anderen de ruimte geeft voor eigen initiatief,
maar zij voelen zich genegeerd.

Wie kan u helpen?
Marshall Goldsmith is een expert die topmensen uit het zakenleven helpt om hun – soms onbewuste – gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Forbes noemde hem een van de vijf meest gerespecteerde executive coaches en de Wall Street Journal plaatste hem in de top tien van trainers voor executives. Goldsmith heeft gewerkt met een groot aantal CEO’s van bedrijven uit de Fortune 500. Een jaar coaching kost 150.000 euro, maar in dit boek krijgt u Marshalls unieke advies tegen een lagere prijs.

Voor ‘Tot hier en nu verder!’ ontving hij de Harold Longman Award voor het beste businessboek van 2007. ‘Tot hier en nu verder!’ is de vertaling van ‘What Got You Here Won’t Get You There’.

Bestel hier het boek Tot hier en nu verder van Marshall Goldschmith

Lees hier een blogbericht dat ik over dit boek geschreven heb