Karin Mastenbroek

“Ik ben gefascineerd door mensen, wat hen drijft en waarom ze doen wat ze doen, maar vooral ook door de interactie tussen mensen. En waar is meer interactie dan in organisaties? Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de universiteit in Eindhoven ben ik het bedrijfsleven in gestapt. Bij Océ Technologies en Océ Deutschland GmbH deed ik als productmanager ervaring op met menselijke systemen in een grote organisatie. In 1999 maakte ik de overstap naar Syntens, een adviesorganisatie voor het MKB, waar ik mijn eerste liefdes organisatiekunde en veranderingsmanagement weer oppakte. Begin 2006 heb ik ROOD opgericht waarin ik met veel plezier bezig ben met mijn passie: bouwen aan organisaties die succes en welbevinden combineren.”

Partners

Minase
MinaseCreating Beauty Together
Samen met Minase werk ik aan samenwerking tussen bedrijven. Het is een advies- en onderzoeksbureau met een duidelijke focus: Minase ondersteunt organisaties in open innovatie. Dat doen we vanuit de stellige overtuiging dat “innoveren in netwerkverband” een, of beter: de, manier is om innovatie te versnellen en te verbeteren.
www.minase.nl
Overstag
OverstagPersoneelsmanagement & organisatieadvies
Bij het werken met mensen in organisaties komen ook HRM-vraagstukken boven. Als het gaat om zaken als functioneren en beoordelen, arbeidsvoorwaarden en werving & selectie wordt Overstag ingeschakeld. Overstag is het bedrijf van Frank van den Bemd.
www.overstag-poadvies.nl

Projecten

Jonge Ondernemers Op Pad (JOOP)Kartrekker
Jonge Ondernemers Op Pad is een groep voor ondernemers tussen 25 en 40 jaar, met bedrijven van enige omvang, die leren van elkaar en leren van professionals. Echte diepgang en inspiratie voor ondernemers.
www.jongeondernemersoppad.nl
Puur SangAdviseur
Samen met Puur Sang (interieurarchitectuur en huisvestingsadvies) begeleid ik organisaties waar een huisvestingsvraagstuk samengaat met organisatieverandering.
www.puursang.nl
SyntensInnovatie-adviseur
Syntens (vanaf 2014 onderdeel van de KvK) stimuleert innovatie in het MKB. Vanuit ROOD heb ik in 2011, 2012 en 2013 uitvoering gegeven aan projecten in het kader van Sociale Innovatie, Duurzame Inzetbaarheid en Innoveren met Veiligheid.
www.syntens.nl
TedXBrainportMede-organisator
In 2011 was de eerste TEDxBrainport bijeenkomst in Eindhoven. Samen met andere vrijwilligers heb ik dat jaar en in 2012 dit mooie evenement opgezet en georganiseerd.
www.tedxbrainport.nl
www.ted.com
CapstersEigenaar
Omdat het soms als coach en adviseur kriebelt om zelf ook in een bedrijf te staan heb ik in 2008 samen met Cindy van den Bremen het bedrijf Capsters opgericht, waarmee we internationaal sporthoofddoeken verkopen. Het bedrijf staat voor de keuzevrijheid en empowerment van vrouwen en gaat voor wereldwijde marktleiderschap.
www.capsters.com
www.facebook.com/capsters

Boundless, as certainly it is, we cannot yet extend it beyond all http://www.buyessayonline.ninja being