Direct contact? Bel 06-38182924|info@verbindingmetrood.nl

Klanten

Klanten

[supercarousel id=4459]

Cases

Goede resultaten met Open Boek Management
Samenwerking tussen vier organisaties
Het team weer lekker laten draaien
Onenigheid binnen afdeling van 40 vrouwen
Onderlinge irritaties en vaak dezelfde discussies
Conflict tussen directeur en medewerkers

 

Neem contact met mij op!

Wil je graag met mij in gesprek?

Kom direct in verbinding met ROOD en laat een berichtje achter in het contactformulier!

Neem contact met mij op!

 

Aanbevelingen

Ik heb Karin leren kennen als een goede leider met een sterk sociaal gevoel. Door haar enthousiasme en voorzitterschap hebben wij allen het JOOP traject als prettig professioneel en goed georganiseerd ervaren. Karin kan op een prettige manier een groepsproces en bijbehorende groepsdynamiek in goede banen leiden.
Leon van den Oever, Uitzendgroep Zuid-Nederland
Karin werkte prettig ‘hands on’ en op basis van gelijkwaardigheid met de groep. Daardoor werd voorkomen dat de situatie escaleerde, kwam het vertrouwen terug en werden duidelijke verbeteringen doorgevoerd. Als resultaat verloopt de samenwerking in het team en de aansturing van het team nu goed.
Alwin van der Elburg, D.O.R.C. Dutch Ophthalmic Research Center
Professioneel, betrouwbaar en alert, dat is Karin Mastenbroek. Door haar ervaring weet ze in elk bedrijf de problematiek boven water te krijgen op een prettige manier en daar ook een passende oplossing bij te bedenken, zonder de wens van de ondernemer uit het oog te verliezen!
Ingrid van Eijk, Interlingo Translation Services
Met Karin Mastenbroek is het goed werken, ze weet hoe mensen te verbinden en te brengen naar datgene waar ze, gezamenlijk, naar op zoek zijn. Karin is toegankelijk waardoor mensen zich meer durven uit te spreken. Verder is ze punctueel en komt ze haar afspraken na.
Geert Driessen, Gemeente Best
Karin is voor mij een coach die zich op de juiste manier, op het juiste niveau en met de juiste vragen kan helpen in mijn professionele ontwikkeling. Empatisch en met voldoende zakelijk inzicht, kritisch en bedachtzaam. Een professional die dichtbij weet te komen!
Jeroen van IJzendoorn, factor tachtig
Ik beveel Karin van harte aan voor wie op zoek is naar een integere coach, die een zuiver oog heeft voor het belang van haar client.
Magdaleen Kroese, MAG architecten

 

Without the least hesitation speaks of pro-essay-writer.com and supposes eternity, and sticks